Guido Aalbers wint met Project Lorrainville een Edison

Met alle vreugde en vol trots kan ik u melden dat Guido Aalbers een Edison heeft ontvangen voor zijn project Lorrainville, hier heb ik o.a.  de fotografie en tevens ook een videoclip voor gemaakt,

Via een spelletje op Facebook kon je door een paar simpele opdrachten een hoes van een cd maken. De titel, de naam van de band en de foto op de hoes kwamen willekeurig bij elkaar door een paar zoekopdrachten op internet. Maar omdat de hoes zo’n succes was, ontstond het idee om er ook echt een cd van te maken.Binnen een paar uur tijd meldde bevriende muzikanten zich om het album daadwerkelijk te gaan maken. November 2011 verscheen “You May Never Know What Happiness Is”. Onder andere Peter Slager van Blof, Bertolf en Anneke van Giersbergen werkten (non profit) mee aan de plaat, check de Lorrainville site voor meer info en mijn foto’s uiteraard 😉