Late update wegens drukte

Tja, ben veel op pad geweest o.a. naar Londen, Parijs, Helsinki voor een geweldige opdracht waar ik zeer trots op ga zijn (maar daarover later meer), 3FM Awards, nieuw maandblad “de Ondernemer” waar ik samen met Gerlinde Schrijver de fotografie voor doe, klussen met de Commissaris van de Koning en ik mag op pad met Prinses Beatrix einde deze maand en volgende maand met onze kersverse koning Willem Alexander en koningin Maxima, kroon op mijn werk zeg maar, hier onder de foto die ik voor de Stentor heb gemaakt van de Zotte Zusjes ivm 5Mei bevrijdingen festival Zwolle waar ze de opening van hebben verzorgd, en de foto op de poster van Normaal in Dalfsen, binnenkort zet ik meer online.

Zotte Zusjes

Cover Zotte Zusjes de Stentor 5 Mei Editie

Normaal Dalfsen 2013

Poster Normaal Dalfsen 2013